Cart 0
Et originalt mobilt kaffebar koncept

 

San Remo maskine.png

Totale kaffeløsninger til virksomheder

Den moderne arbejdsplads prioriterer en særlig god kop kaffe til medarbejderne. Det signalerer overskud, og at man værdsætter virksomhedens vigtigste ressource: sine medarbejdere! I samme omgang øges medarbejdertilfredshed og effektivitet, når man kan mødes over brygningen af en cappuccino i uformelle rammer.

Vi sørger for en håndlavet espressomaskine fra San Remo, alt udstyr, installation, friskristede bønner, løbende service & barista workshops, så i er godt klædt på til at nyde kaffen.

Alle virksomheder er forskellige. O-Town Coffee tilbyder gratis rådgivning, så vi kan finde den perfekte løsning til netop din virksomhed - er det bare en kværn og et kaffeabonnement klarer vi også det.

 

 
 

Eksempel på en total kaffeløsning


 

2-gruppes Zoe espressomaskine fra San Remo

Alt dertilhørende udstyr (kværn, bajonetter, mælkekander 0,6 & 1 l, brush, tamper, tamper måtte, sæbepulver, knock box, blindfilter & totalt kalkfilter system)

Løbende bønne levering (gratis fragt i Odense)

2 Barista Workshops årligt

Installation & løbende service

Gratis levering

1 års garanti på maskinen (forudsat ordentlig behandling :-) )


 

Download datablad på ZOE HER

 
San+remo+Coffee+machines+-+h%C3%B8jre+sat.jpg

Vi tilbyder leasing

Prisen på en espressomaskine, og detil hørende udstyr, kan udmunde i et stort udlæg. Ikke alle virksomheder har lyst til at betale sådan et beløb på én gang.

Derfor tilbyder O-Town Coffee muligheden for, at LEASE den totale kaffeløsning.

For et fast lavt månedligt beløb, kan virksomheden få adgang til et nyt aspekt af kaffeuniverset.

Kontakt os, og hør mere om mulighederne for leasing.

Kaffe abonnement til virksomheder

O-Town Coffee sætter stor pris på vores by og dets erhvervsliv! Derfor tilbyder vi, som en ekstra service til virksomheder i ODENSE, GRATIS OG PERSONLIG LEVERING til vores faste kunder.

Til ALLE vores kunder tilbyder vi også PERSONIFICEREDE LABELS på kaffeposerne - JERES helt egen kaffe, med JERES logo på!

Vi vil gerne have at du er fuldt ud tilfreds med vores kaffe. Derfor er der heller INGEN BINDING på vores kaffeabonnementer.

Kontakt os og hør nærmere om en kaffeløsning til netop din virksomhed.

 

Espresso shot.JPG