Cart 0
Et originalt mobilt kaffebar koncept

Risteri odense 1.jpeg

 Risteriet

 

Vores mikroristeri ligger hos BRØD i Kongensgade i hjertet af Odense. Her rister Morten al vores kaffe i hånden, så vi sikrer kvaliteten er i den absolutte top. Alt vores kaffe er fra nøje udvalgte plantager, der værner om miljø, kvalitet og bæredygtighed. Vores produktlinje er lille men udsøgt og med en god balance af Single Origin kaffer samt hjemmelavet og unikke blends.

 
 
 
 

Single Origin

Hos O-Town Coffee sætter vi stor pris på de kaffer, som står godt på egen hånd. Single Origin kaffesorter, er fra samme land og plantage og har dermed en historie for sig selv. Her kan man dykke ned i, hvad der kendetegner den enkelte bønne og hvad den konkret byder ind med. Man kender på forhånd hvilke farmere der står bag produktionen og smagskarakterne har dermed en historie bag sig. Når bønnen står alene, øges fokus på produktionsvilkårene og sætter større krav til kvalitetssikring. Derudover støtter man op omkring producenten, ganske enkelt ved at aftage en større mængde ad gangen.

Blends

Blends består af flere forskellige typer bønner, som smagsmæssigt komplimenterer hinanden på en god måde. Herved samles det bedste fra flere forskellige steder og kan skabe en smagsmæssig synergieffekt og et markant og balanceret resultat. Det giver rum til at eksperimentere med mulighederne. Vi har dog gjort forarbejdet for dig og skabt et smalt med udsøgt udvalg af kaffer, hvor linjerne er skarpt trukket op.

 

 Besøg vores webshop

Afhentning i pakkeshop
Vi bruger dao365

Fri fragtfor køb over 400 kr.
Ellers 40 kr. på alle forsendelser

Risteri Odense 3.jpeg

 Kaffeløsninger til virksomheder

O-Town Coffee sætter stor pris på vores by og dets erhvervsliv! Derfor tilbyder vi, som en ekstra service til virksomheder i ODENSE, GRATIS OG PERSONLIG LEVERING til vores faste kunder.

Til ALLE vores kunder tilbyder vi også PERSONIFICEREDE LABELS på kaffeposerne - JERES helt egen kaffe, med JERES logo på!

Vi vil gerne have at du er fuldt ud tilfreds med vores kaffe. Derfor er der heller INGEN BINDING på vores kaffeabonnementer.

Kontakt os og hør nærmere om en kaffeløsning til netop din virksomhed.