Hvem er vi?

Alt hvad O-Town Coffee gør, afspejles i en herboende tro på menneskets trang til udvikling og nyskabelse.

Vi tror på et lille behageligt afbræk i en hektisk hverdag, skaber grobund for innovation og inspirerende refleksion.

Vi tror på det enkelte individs kompetencer.

 

O-Town Coffee er et mobilt kaffebarkoncept med base i Odense. Vi tilbyder med stolthed bærdedygtig, friskristet kaffe af den bedste kvalitet, brygget af en erfaren, serviceminded og utrolig dygtig barista. 

O-Town Coffee’s modulære og skalerbare design medfører en uovertruffen fleksibilitet og tilgængelighed kombineret med et rustikt og æstetisk kaffebar look – de bedste omgivelser giver den bedste smagsoplevelse.

Uanset hvilken type arrangement du afholder, inden- eller udendørs, stiller O-Town Coffee op med et smil på læben og en enestående service for dig og dit selskab.

HISTorien

Vi starter O-Town Coffee i 2018 med målsætningen om at skabe en kultur og et sæt af værdier. Vi vil ikke bare være en almindelig kaffeudbyder. Vi vil være en virksomhed som ikke kun fejrer kaffen og dens rige tradition, men en virksomhed der også bringer en følelse af samhørighed og inspiration.

Vores hjemby Odense er under udvikling: Bygninger skyder op, tilflytningen stiger og virksomheder kommer til byen. Mængden af vin- og kaffebarer er ligeledes eksploderet de senere år, ligesom mængden af events og aktiviteter i byen. De mange sunde virksomheder og begivenheder på Fyn bør derfor akkompagneres af et originalt og mobilt kaffekoncept, med målet om at løfte udbud og kvalitet af mobil kaffe. I denne idé blev grundstenen til O-Town Coffee lagt. Med håbet om en varm modtagelse, starter vores eventyr ved lanceringen den 18. Maj 2018.

 
 
 

Founders

(th.)  Morten Stokholm  - ms@o-towncoffee.dk  (tv.)  Morten Gøttsch  - mg@o-towncoffee.dk

(th.) Morten Stokholm - ms@o-towncoffee.dk

(tv.) Morten Gøttsch - mg@o-towncoffee.dk