Events

 
 

O-Town Coffee vil gerne inspirere og opløfte menneskers velvære!

Der er ikke noget som en rigtig god kop kaffe, når de inspirerende tanker skal i højeste gear! En kaffebar er et sted for samtale, for samhørighed, for networking, og ligeså et sted hvor mennesker kan komme for at tænke, og formulere ideer.

Vi servicerer mest erhvervskunder til vores events, og den bedste måde medarbejderne for et behageligt afbræk på i hverdagen, er at drikke en rigtig god kop kaffe. En hyggeli' kaffestund på en travl arbejdsplads, skaber afsættet til inspiration og øget fokus på de aktuelle opgaver.


Vil virksomheden gerne forkæle kollegaer og gæster eller afholder virksomheden en reception, en produktlancering eller en fredagsbar? - (se også vores side om VIRKSOMHEDSBRANDING).
Vil du gerne forkæle venner og familie til en fødselsdag, et bryllup, en konfirmation eller lignende?
 
Hvis svaret er JA, kan O-Town Coffee stå for et festligt indspark, hvor vi serverer frisristet og bæredygtig kvalitetskaffe (samt te, chai latte og kakao) til tonerne af behagelig lounge musik.

*Se også vores sider om COCKTAILBAREN og LIVE-MUSIK - disse to features er et testamente til vores stræben efter, at være et originalt kaffebar koncept.

Vi glæder os til at høre fra jer! I mellemtiden kan i se et lille galleri af nogle af vores tidligere events under her.